Děti si užily příměstský tábor

Alla Želinská 2016-09-03 14:41:00

Krásný Dvůr (vk, až) Další ročník příměstského tábora má za sebou ZŠ a MŠ Krásný Dvůr. I letos pod vedením členů pedagogického sboru čekalo na děti deset dnů plných zábavy i získávání či zlepšování různých dovedností.

Nejčastěji naplánovaný program probíhal v areálu základní školy, kde děti kromě jednotlivých tříd či učebny s interaktivní tabulí mohly využít také obě dětská hřiště, která v areálu jsou. Když bylo hezky, děti navštěvovaly i nedaleké koupaliště či zámecký park.
Na účastníky příměstského tábora čekaly také tři výlety – 3D kino v Kadani, farma Šťastných v Radíčevsi a Podkrušnohorský zoopark v Chomutově.
A kromě výletů? Pokusohraní, prohlídka státního zámku v Krásném Dvoře a přilehlého parku, hra na tajné agenty, dětská olympiáda, den s pohádkou, indiánský den a den první pomoci. To vše si užili malí i velcí táborníci, program byl skutečně pestrý. Důležité je, že děti odcházely domů s tím, že se těšily na další den.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video