Tvoří se Strategický plán Vroutku - v pondělí 12. září jednají pracovní skupiny

Alla Želinská 2016-09-07 10:39:00

Vroutek – Vypracování Strategického plánu Vroutku, kde se bude naznačovat směr rozvoje městečka do roku 2023, postoupilo do další fáze. V září proběhnou jednání pracovních skupin v zasedací místnosti MÚ Vroutek na témata: samospráva a místní zájmové organizace a spolky, životní prostředí, podnikání a ekonomický rozvoj. Týká se vás, zajímá vás dané téma? Máte k němu co říci? Pak rozhodně přijďte. Výstupy pracovních skupin budou jedním z pokladů pro sestavení Strategického plánu města Vroutku.

První jednání pracovních skupin v rámci tvorby Strategického plánu města Vroutek na roky 2017–2023 proběhnou již v pondělí 12. září od 17 hodin. „Jednání se může zúčastnit každý občan. Uvítáme všechny, koho zajímá rozvoj Vroutku v dalších letech a chtějí se k tomu vyjádřit. Pracovní skupina Samospráva začne v 17 hodin, pracovní skupina Spolky a místní zájmové organizace od 18 hodin,“ zve David Šebesta z MAS Vladař, která strategický plán pro Vroutek připravuje. Další témata – životní prostředí, podnikání a ekonomický rozvoj – přijdou na řadu 19. září.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video