Festival nabil divadlo pozitivní energií

Redakce 2016-10-18 13:23:00

Žatec (rš) Městské divadlo Žatec bylo v úterý 11. října večer doslova nabito pozitivní energií a pohodou. Konal se zde totiž již 14. ročník Festivalu malých divadelních forem Náš svět, jehož spoluorganizátorem byl poskytovatel sociálních služeb Kamarád LORM Žatec.

Na jevišti byla k vidění celá řada výborných vystoupení.  Tanec se střídal se zpěvem a klasickým hraným divadlem a došlo i na cirkus. Všichni herci předvedli své maximum a dokázali, že přestože se musí potýkat se zdravotním postižením, dokáží si svůj život užívat s radostí a plnými doušky. Mnohdy se jim svou bezprostředností podařilo zaskočit i výborného Aleše Lehkého, který byl již tradičně moderátorem večera. Největšího potlesku se na domácí půdě dostalo hercům z organizace Kamarád LORM Žatec, kteří při svém vystoupení opět nešetřili vtipem a předvedli skvělou scénku o tom, jak to chodí u doktora.
A na závěr se konalo jedno velké překvapení v podobě flamenga, které nacvičily zaměstnankyně LORMu jako poděkování pro ředitelku Kateřinu Frondlovou, jež odchází do důchodu.
Festival malých divadelních forem Náš svět nalil do žil všem přihlížejícím úžasný elán a radost ze života. A na závěr přání paní ředitelky Kateřiny Frondlové: „Chtěla bych popřát dalším ročníkům festivalu hodně zdaru, hodně dobrých vystoupení a hlavně vaši podporu.“
Více snímků najdete zde

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video