Přejezd je uzavřen, některé zastávky zrušeny

Alla Želinská 2016-10-20 09:43:00

Podbořany – Komplikace a objížďky čekají v posledních dnech na řidiče, kteří jezdí na silnici mezi Podbořany a Kadaní. V Podbořanech se opravňuje železniční přejezd, platí uzavírka. Pracuje se na železničním přejezdu v Podbořanech v Kadaňské ulici celkem pět dní. Práce byly rozděleny do dvou etap.

Ta první proběhla minulý týden ve středu 12. října, kdy přejezd byl uzavřen jen krátce. Od 13 do 15 hodin na místo najížděla technika, která opravy provádí.
Druhá fáze už je delší, uzavírka silnice trvá čtyři dny. Oprava probíhá od úterý 18. října od 8 hodin do pátku 21. října do 18 hodin. Železniční přejezd na silnici II/224 je v době rekonstrukce úplně uzavřen, řidiči se musejí vydat po objízdných trasách. Auta, nákladní vozidla i autobusy musí jet směrem na Pšov a tam odbočit zpět na Vysoké Třebušice.
„Objízdná trasa pro směr Podbořany – Vysoké Třebušice je stanovena obousměrně po silnici II/226 Podbořany – Pšov, dále po silnici III/2247 Pšov – Dolánky – Vysoké Třebušice," informoval na stránkách města Josef Dolan z odboru dopravy podbořanské radnice.
V době oprav nejsou obsluhovány ani zastávky autobusů na uzavřené části komunikace. Až do 18 hodin 21. října jsou na lince autobusu 562778 zrušeny bez náhrady zastávky Krásný Dvůr – Vysoké Třebušice, Podbořany-Žatecká a Podbořany – náměstí.
Oprava přejezdu v Kadaňské ulici v Podbořanech je součástí souboru prací na železniční trati mezi Žatcem a Podbořany, po které v současné době až do konce října nejezdí vlaky. Nyní se například opravuje most přes Ohři u Libočan, na konci září se opravoval také železniční přejezd na silnici mezi Žatcem a Kadaní u Žaboklik.
„Potěšil nás zájem o tuto putovní výstavu. Jménem Regionálního muzea K. A. Polánka v Žatci děkuji za přínosnou spolupráci při výstavě v Podbořanech kulturnímu referentu Martinu Cyprianovi a manželům Romaně a Filipu Havrdovým,“ poděkoval a zhodnotil dvoudenní akci Miroslav Černý.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video