Kde se bude letos bruslit?

Veronika Salášková 2016-10-25 13:04:00

Žatec (rš, sal) Po úspěchu ledové plochy z minulého roku vybuduje město i letos umělé kluziště. Otázkou však zůstává, kde bude stát. Vedení města se na to proto lidí zeptalo prostřednictvím ankety na svých webových stránkách.

Loni se bruslilo přímo v centru města před žateckou radnicí, vstup byl pro všechny zdarma. Zázemí bylo vytvořeno z dřevěných stánků, které posloužily jako převlékárny. Umístění v centru s sebou přineslo pozitivum v podobě oživení náměstí, objevily se ale i hlasy, že by letos mohlo stát kluziště jinde. Radnice proto v létě vyhlásila anketu, v níž mohli lidé volit mezi náměstím Svobody, sportovištěm u koupaliště a bývalým kluzištěm v Šafaříkově ulici. První výsledky mluvily spíše pro koupaliště, postupně však roste počet hlasů pro opětovné umístění ledové plochy před radnicí. Hlasování bude probíhat do konce října a pak by měli rozhodnout zastupitelé. Změnou oproti loňskému roku je, že kluziště by mělo být realizováno nikoliv prostřednictvím města, nýbrž prostřednictvím Technické správy města.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video