Po nárazu do tahače zemřeli u Libčevsi dva lidé

Lucie Steklá 2016-11-30 13:58:00

Libčeves (lus) K tragické dopravní nehodě došlo minulé úterý v podvečer u Libčevsi. Naráz tam vyhasly dva lidské životy. Jde o druhou nejtragičtější dopravní nehodu za letošní rok v okrese Louny, na jeho silnicích letos zahynulo už devět lidí.

K nehodě u Libčevsi došlo před sedmou hodinou večer na silnici II/249 ve směru od Loun na Libčeves. Zemřeli při ní 36letý řidič osobního auta a jeho 42letý spolujezdec. „Řidič osobního auta Škoda Octavia z Liberecka zřejmě nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze silnice, v místě je vyfrézovaná vozovka a platí snížená rychlostí. Vůz narazil do odstaveného tahače. Ten tam stál kvůli poruše v pravém jízdním pruhu,“ popsala nehodu Jaromíra Střelcová, lounská policejní mluvčí. „Při nárazu utrpěl řidič i jeho spolujezdec mnohočetná zranění neslučitelná se životem,“ dodala. Přesnou příčinu nehody a její okolnosti nyní vyšetřuje kriminální policie. K dosud nejtragičtější dopravní nehodě v okrese Louny došlo začátkem září na západním okraji obchvatu Loun na silnici I/7 Praha – Chomutov. Při srážce dodávky, dvou osobních a jednoho nákladního auta tam zemřeli tři lidé.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video