Komentář Veroniky Saláškové: Málo je mlátili

Veronika Salášková 2011-05-16 00:00:00

Jako z akčního filmu vypadala scéna, která se odehrála poslední sobotní únorové odpoledne v Žatci u jezu na Ohři. Hasiči zde z vody vytahovali téměř zcela potopené auto, kterému nad vodou čněla jen záď. 

Nikdo nevěděl, jak dlouho je auto pod vodou a jestli v něm někdo není. Všichni proto spěchali, bojovali o minuty. Na místo byl zavolán i policejní potápěč. Po vytažení auta se situace vyjasnila. Jednalo se o vůz, který byl předchozího dne ve večerních hodinách ukraden. „Proč někdo ukradne auto a vzápětí ho hodí do řeky?” zeptal se asi každý, kdo to slyšel. Věděla to jen čtveřice mládenců, která tento kousek měla na svědomí. Auto do řeky „uklidila“ poté, co se jí ho nepodařilo nastartovat. Chtěli se jím svézt na diskotéku do Loun. Potřebujeme na dýzu, ukradneme auto. Nejde nastartovat, žádný problém, hodíme ho do řeky, bylo zřejmě jejich heslo.

Když ho nenastartovali, měli ho nechat být. Majitel by ho po opravě mohl zase používat, takto je auto na odpis. Nehledě na to, že kvůli blbosti čtyř kluků zbytečně vyjížděli hasiči, kterých v tu dobu mohlo být třeba jinde. Nechat je zaplatit cenu automobilu i výjezdu by pro ně možná bylo poučné. I když asi už je pozdě. Málo je v dětství mlátili, řekl by můj otec.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video