Krok číslo dvě se Lounům nepovedl, rozhodne třetí utkání

Redakce 2017-03-10 11:18:00

Kadaň, Louny (hc) Slovan Louny přijel do Kadaně „pro jisté“ body a to se mu vůbec nevyplatilo. Lounští hráči nepůsobili jako tým, který si má odvézt ze severočeského města pohár vítězů.

První třetina dopadla pro Slovan dobře, když se hned v úvodu ze samostatného úniku trefil Růžek, již bylo na kadaňských hráčích vidět, že toto utkání chtějí vyhrát více než lounští borci. A jak se dalo očekávat, domácí začali tlačit a vyvíjet si tlak na branku Loun. Ve druhé třetině se Slovan nestačil bránit a padaly góly, bohužel právě do sítě Slovanu (1:3).
Ve třetí třetině byl úkol jasný. Za stavu 1:3 se snažit dát co nejrychleji kontaktní branku a pokusit se utkání otočit.Jenže vše bylo právě naopak. Minutu po začátku třetiny se v přesilovce prosadil Krpenský a se Slovanem to vypadalo špatně. Ve třetí poslední třetiny si domácí pojistili vítězství pátým gólem, kdy před Dornem zůstali z nepochopitelných důvodu dva kadanští útočníci zcela sami. Slovan ještě chtěl zabojovat a pravdou je, že si vytvořil i několik dobrých šancí, například příležitosti Veseláka či Růžka byly gólové, jenže štěstí prostě lounským ve středu nepřálo tak, jako v předešlém zápase. V minutě 44. se trefil Dalecký a za stavu 5:2 to již vypadalo lépe. Slovan se snažil útočit, ale Kadaň bruslila v zápase více a také z toho přišel faul v podobě trestného střílení, které Dorn chytil. To Slovan bral jako hozenou rukavici. Davidu Veselákovi se ještě tři minuty před koncem ze samostatného úniku podařilo snížit, ovšem potom přišel nervový zkrat nejprve Derflera, který vyfasoval 2+10 a následně neunesl situaci také kapitán Svoboda, který stejně jako jeho kolega putoval na trestnou lavici s trestem 10 minut za nesportovní chování. Celý účet Slovanu v Kadani uzavřel Hloucha, který fauloval v obraném pásmu, a přesilovku pět na tři si Kadaň pohlídala a srazila definitivně Slovanu vaz. V Kadani nebyl k vidění špatný hokej, ale Slovan Trhačům nestačil především v bruslení a hře do těla.
„V neděli 12. března se odehraje pořádná bitva před domácími fanoušky a to od 17 hodin na zimním stadionu v Lounech. Sportu zdar, hokeji zvlášť a v neděli na modrý!“ vzkazují z lounského Slovanu.

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video