Glosa Veroniky Saláškové: Hezká těla, pivo, chmel

Veronika Salášková 2011-10-10 00:00:00

Znalci a milovníci ženské krásy a piva měli v minulém týdnu žně. Krásné dívky z celé republiky, ba dokonce z celého světa totiž vzaly Žatec útokem. A jak už tomu v kolébce zeleného zlata bývá, vždy to mělo něco společného se zlatavým mokem. Na svatého Václava, minulou středu, do města zavítaly krásky ze 45 zemí světa, finalistky soutěže Princess of the World, které navštívily Chrám chmele a piva. Kromě předvedení kostýmů zde samozřejmě neopomněly ochutnat pivo z místního minipivovaru, který uvařil ke svátku patrona pivovarníků speciál. Minulý pátek večer zase proběhl finálový galavečer Miss chmele a piva v žateckém divadle. 

Tato soutěž spojuje krásu, pivo a chmel jako žádná jiná na světě. A kdybychom se striktně nedrželi pouze města Žatce, tak se jen necelý týden předtím konala v sobotu 24. září v Zálužicích v rámci Fakt Dočesné volba Miss Chmel Zálužice. Zdá se, že kombinace, krásné ženy a pivo se osvědčila. Že by měl pravdu známý slogan – Pivo dělá, hezká těla?

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video