Nájemce bazénu dostal výpověď, město bude hledat nového ve výběrovém řízení

Pavel Macák 2011-10-11 01:00:00

Postoloprty – Nespokojenost s provozem plaveckého areálu v Postoloprtech ani s úrovní komunikace mezi nájemcem a vedením města vyslovila na svém jednání minulý týden rada města a schválila ukončení smlouvy s Jiřím Elznicem, který je zde v nájmu od roku 2009. „Zaznamenali jsme několik stížností na čistotu a pořádek, na což jsme následně poukazovali u nájemce, ale ten na to asi moc nereagoval. Stejně tak jsme byli nespokojeni se vzájemnou komunikací s ním,“ zdůvodnil místostarosta Miroslav Solar.

Výpověď je podle původní smlouvy půlroční, což znamená, že stávající provozovatel má plavecký areál opustit v dubnu. „Před tím bude městem vyhlášeno výběrové řízení na nového nájemce a provozovatele tohoto zařízení,“ doplnil Solar.
Nedořešena je stále ještě žádost podnájemnice v tomto objektu kadeřnice Jany Marešové, která zde za vlastní peníze vybudovala kadeřnictví a po městu požaduje náhradu vložených prostředků, konkrétně 33 tisíc korun. Zastupitelstvo na svém posledním jednání uložilo vedení města, aby společně s právníkem sestavilo s dotyčnou podnikatelkou smlouvu o výplatě jí vložených peněz do vylepšení městského majetku. Příští jednání rady by mělo tento závěr projednat a doporučit ke schválení zastupitelstvu.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video