Havrani se rozlétli až ve druhé půli

Jan Vnouček 2011-10-12 00:00:00

Havran Kryry : Baník Modlany 4 :0 (0:0) Havrani do svého kádru pozvolna zapracovávají mladé hráče z béčka a nese to své ovoce. I když v souboji s Modlanskými to dlouho vypadalo všelijak. V první půli domácí více bojovali sami se sebou, než se slabým soupeřem. Sice mu skoro nepůjčili míč, ale z platonického tlaku nic nevytěžili. Nedařila se jim kombinace, nevycházely narážečky, scházela přesná finální nahrávka. Křeč zlomily až dva slepené góly. 

V 50. Jan Fridrich doklepl do prázdné po akci Víta Karbana. A v 51. dal po úniku na 2 :0 Tomáš Beránek. Kryrští se začli hýbat, roztahovali hru po křídlech, v záloze létal Richard Zelinka a najednou se bylo na co dívat. Skóre se ale znovu měnilo až v závěru díky střídajícím útočníkům. V 80. se radoval teprve devatenáctiletý František Redl a v 90. dal svůj 4. gól v sezóně Jiří Jarolím. Tabulka po 9. kole: 1. Louny (19), 2. Litoměřice (17), 3. Litvínov (17), 8. Kryry (13).

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video