Úvod   /   Zprávy   /   Branky musí na řetěz

Branky musí na řetěz

Jan Vnouček 2011-10-20 00:00:00

Podbořansko – Tréninkové branky jsou zajištěny! V souvislosti s nedávnou tragédií v Lubenci, kde pod tréninkovou brankou vyhasl život mladého fotbalisty, přijímají kluby v regionu opatření, aby se něco podobného nemohlo opakovat. Alespoň v Kryrech a Podbořanech jsou na stadionech přenosné brankové konstrukce mimo dobu tréninku zajištěny. 

„Přijali jsme opatření a ve všech našich obcích jsme udělali kontroly. Ve Stebně branky stabilizujeme napevno. V Kryrech se po každém tréninku zamykají. Správce hřiště za to podepsal zodpovědnost,“ uvedl kryrský starosta Miroslav Brda. Také na podbořanském Tatranu by mělo být bezpečno. „V Podbořanech se asi před 40 lety něco podobného už stalo, takže branky se po skončení tréninků zamykají už dávno. Areál stadiónu má pronajaté o.s. TJ Tatran a to má od trenérů podepsanou směrnici o používání branek,“ nenechal se dotazem zaskočit ani podbořanský starosta Radek Reindl.
Pro klid v duši by podobným způsobem měli jednat provozovatelé a majitelé všech fotbalových hřišť, kteří tak dosud neučinili.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video