V centru už zadarmo nezaparkujete

Pavel Macák 2011-10-21 00:00:00

Louny – Za zaparkování v centru Loun i postranních uličkách se od příštího roku bude platit. Rada města minulý týden přijala záměr řešení zpoplatnění parkování, který připravila dopravní komise. V ulicích města by mělo být instalováno v závěru roku pět až šest parkovacích automatů, každý za zhruba sto padesát tisíc korun, které by měla provozovat Technická správa města Louny.

Placené parkoviště by mělo být na severní straně Mírového náměstí, v ulici Pražská naproti základní škole, na pravé straně ve Vrchlického ulici, v ulicích Na Vůlích, Táboritská a Jakoubkova a dále parkoviště v ulici Osvoboditelů naproti Telecomu. Cena parkovného bude do 30 minut deset korun, do hodiny dvacet a každá další hodiny bude za 20 Kč. Zpoplatněno tak bude zhruba 280 stání. Automobilisté budou moci využít i trvale vyhrazené parkovací místo za 35 tisíc korun ročně, nebo abonentní kartu za osm tisíc za rok bez vyhrazení místa.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video