Den stromů oslaví čtyřikrát

Redakce 2011-10-21 00:00:00

Rakovník – Město Rakovník připravilo pro dnešní  Den stromů akcí hned několik.  Od půl deváté do dvou se uskuteční Den otevřených dveří na Botanické zahradě v Rakovníku. „Bude zde probíhat výstava prací keramické školy paní I. Fialové, výstava okrasných dřevin a vřesovištních rostlin pana V. Kouta,“ uvedl na tiskové konferenci mluvčí města Jan Polák. 

Zároveň také v botanické zahradě proběhne ve spolupráci Střední zemědělské školy a Domu dětí a mládeže Botanickou soutěž pro žáky středních a základních škol. Další akcí ke dni stromů je kontrolní den projektu „Rekonstrukce povrchů chodníků v parku Na Sekyře“, který se bude v parku konat od jedné hodiny. Poslední rakovnickou akcí ke Dni stromů bude otevření Farní zahrady pro veřejnost, které se uskuteční dnes od dvou do pěti hodin. „Farní zahrada naproti Muzeu T. G. Masaryka byla zaregistrována jako významný krajinný prvek a v roce 2008 a počátkem roku 2009 zrekonstruována za finanční podpory řady sponzorů, města Rakovníka a Středočeského kraje,“ uvedl tiskový mluvčí Polák.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video