Dívkou Talent 2017 se stala Adéla Molnárová

Alla Želinská 2017-10-12 08:38:00

V Parkhotelu v Plzni v sobotu 30. září vyvrcholila celorepubliková talentová soutěž pro nadané a osobité dívky ve věku od 14 do 16 let Dívka Talent 2017. Vítězka mohla být jen jedna a rozhodnutím poroty se jí stala 15letá Adéla Molnárová z Podbořan, která studuje na gymnáziu v Žatci. Korunku jí nasadila exministryně školství Kateřina Valachová, pod jejíž záštitou se akce konala. Druhé místo vybojovala Adéla Syřínková z Plzně, třetí místo připadlo Viktorii Kupcové z Hradce Králové. „Děkuji mockrát. Je to neskutečné, úžasné,“ byla první reakce Adély na naši gratulaci k vítězství.

Dvanáct dívek během večera na téma Alenky v říši divů představilo své dovednosti i zájmy či sny, finále v roli královny Říše divů moderovala Miss ČR 2003 Lucie Křížková. Soutěž Dívka Talent měla také charitativní podtext a pomohla postiženému Davidu Štefanidesovi. Hlavní cenou pro vítězku byla pozvánka na casting Czechoslovak Models. „Takže bych to zkusila?!“ již plánuje Dívka Talent České republiky Adéla Molnárová.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video