Úspěch jezdkyň na mistrovství republiky

Redakce 2017-10-14 01:35:00

Peruc (jav) Velký úspěch zaznamenaly o minulém víkendu dvě jezdkyně na koních z Peruce. Klára Dostálová na Leontýnce vybojovala zlato a její dcera Jindra Kučerová s jednookým koněm Lidka 2 vyjela stříbro na 1. mistrovství České republiky ve Working Equitation. To se konalo minulou sobotu a neděli v Bezděkově v kraji Vysočina. V mladém jezdeckém sportu, při kterém se hodnotí umění koňské drezury a ovladatelnosti, Klára Dostálová triumfovala spolu s Veronikou Slavíčkovou v kategorii družstev.

Sedmnáctiletá Jindra Kučerová bodovala mezi mladými v jednotlivcích. Working Equitation můžeme přeložit jako tradiční pracovní jezdectví, které využívá tréninkových metod, které byly aplikovány na koně pracující s dobytkem na farmách a rančích v různých zemích. Cílem je velmi poslušný, obratný, rychlý, všestranně využitelný kůň, perfektně zvládající jak drezuru, tak překonávání rozmanitých překážek.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video