Úvod   /   Zprávy   /   Stipendium pro učně

Stipendium pro učně

Redakce 2011-10-26 00:00:00

Nové Strašecí – Poté, co Střední odborné učiliště v Novém Strašecí otevřelo nově zrekonstruovaný internát za více než deset milionů korun je jeho vybavení zcela kompletní. Areál učiliště je kromě domova mládeže pro ubytování žáků tvořen školou s jídelnou, komplexem dílen, nově vybudovaným sportovním areálem s umělým povrchem. Učebny jsou standardně vybaveny videookruhem, řadou didaktických modelů a pomůcek a ve všech třídách je nainstalována interaktivní tabule. 

Výhodami, kterým se zdejší škola může chlubit, že řidičský průkaz na osobní i nákladní automobil zdarma a u oboru Opravář zemědělských strojů žák navíc získává zdarma i svářečský průkaz pro svalování obalovanou elektrodou a plamenem. Novinkou u tohoto oboru také je stipendium, které nabízí Středočeský kraj.  V prvním ročníku si zdejší studenti přilepší ke kapesnému 300 korun měsíčně a 1000 Kč za vyznamenání v každém pololetí. Ve druhém ročníku pak 400 Kč měsíčně a 2000 za vyznamenání a ve třetím ročníku dokonce 500 Kč měsíčně a 3000 Kč za vyznamenání. Stipendia se vyplácí již v letošním školním roce žákům 1. a 2. ročníku a žákům 3. ročníku bude stipendium vypláceno od příštího školního roku.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video