Bazén bezpečnější, posilovna pro všechny

Lucie Steklá 2017-11-22 09:19:05

Postoloprty (lus) Nejbližší možnost zaplavat si v krytém bazénu nabízejí obyvatelům Lounska Postoloprty. Tamní bazén v létě prošel rekonstrukcí, další úpravy se již chystají na příští rok. Návštěvnost v bazénu během posledního roku stoupla, neboť ho více navštěvují obyvatelé okolních obcí i Loun. Otevřel v polovině září a denně ho navštíví desítky lidí. „Voda je příjemná, hezky si tu zaplaveme. Lidí je tu sice víc, než bylo obvyklé. Bližší možnost ale nemáme,“ řekla Veronika Novotná z Loun, která do bazénu jezdí s přítelem o víkendu.

Součástí areálu je také posilovna, která je nově zpřístupněna pro všechny také v pondělí, doposud byl tento den vyhrazen pro ženy. Od října také plavecký bazén v Postoloprtech nabízí možnost platby kartou. Hradit se s ní dají jednotlivé vstupy i permanentky.

Během odstávky v létě měla být v bazénu opravena pánská koupelna. Rada města Postoloprty však z důvodu předložení jediné nabídky výběrové řízení zrušila a opravu přeložila na rok 2018. Díky tomuto odkladu bylo v hale opraveno sezení pod okny u bazénu, které bylo zkráceno a prostor před ním se tak zvětšil. Pohyb kolem bazénu je tak bezpečnější. Výměny se dočkala vzduchotechnika pod sezením. Jako nové jsou spáry a dlaždice kolem bazénu i uvnitř plaveckého a saunového bazénu. Vodu návštěvníkům nabízí nové čerpadlo pro okruh teplé vody, čímž by měla být zlepšena dodávka teplé vody také do sprch.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video