Sobota hrou pobavila třicet dětí

Alla Želinská 2017-11-29 14:49:00

Žatec, Kryry, Zeměchy (až) Slalom s hokejkou a míčkem, běh s obručí se zavěšenou ozdobou, svezení Mikuláše a čerta na skateboardu, jízda na břiše, skládání čerta z PET víček, hledání bonbonů pod kloboučky v čertí masce, štafetový běh s nafouknutým balonkem, hledaní a skládání vět i puzzlí či zdobení vánočních přáníček.

To vše a mnohem víc čekalo uplynulou sobotu 25. listopadu na tři desítky dětí a jejich čtrnáct cvičitelů, kteří dorazili do sportovní haly Severu Žatec na tradiční předvánoční soutěžní Sobotu hrou.

Tuto akci pro celý region Louny pořádá TJ Sever Žatec a odbor Asociace Sport pro všechny. Letos se všichni účastníci rozdělili do 5 družstev – dvě družstva reprezentovala 1. ZŠ Petra Bezruče v Žatci, další dvě Tělo-výchovnou jednotu Sokol Zeměchy a jedno družstvo vyslal Havran Kryry. Nálada byla skvělá, děti soutěžily nadšeně a s vervou. Mezi malými závodníky byly i dvě děti z Dětského domova, které na Sobotě hrou hájily barvy žatecké základní školy. Fandění, povzbuzování i sportovní pokřiky zněly v tělocvičně sportovní haly na břehu Ohře celé sobotní dopoledne. Pořadatelé pro všechny měli zajištěné občerstvení – pití a výborné sušenky, které napekla cvičitelka Drahuše Koutná. Po dokončení poslední, dvanácté soutěžní disciplíny přišlo tolik očekávané vyhlášení výsledků a předávání cen. První místo vybojovalo družstvo 1. ZŠ P. Bezruče Žatec, druhé byly Zeměchy 2 a třetí místo obsadily Kryry. Všichni závodníci dostali diplomy a balíčky se sladkými odměnami. Loučili se neradi a s nadějí, že se minimálně za rok opět shledají a prožijí společné předvánoční závodění. 

Video z akce najdete zde

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video