Soutěž o lety zná své výherce

Redakce 2017-11-29 09:16:00

Během září a října probíhala na stránkách týdeníků Žatecké noviny, Lounský Press, Region Podbořanska a Nástup již počtvrté soutěž o kupony na vyhlídkové lety. Parádní ceny pro čtyři výherce nám věnovalo opět LETIŠTĚ CHOMUTOV, které nabízí komerční i vyhlídkové lety.

Úkolem bylo určit alespoň pět z osmi leteckých snímků, které jsme postupně zveřejňovali. Fotografie měst, památek, ale i krajinných dominant z ptačí perspektivy pocházely z Podbořanska, Žatecka, Lounska i Chomutovska. Ze 142 čtenáři, kteří poslali alespoň pět správných odpovědí, první cenu - vyhlídkový let v hodnotě 6 tisíc korun, získala Jaroslava Franková z Chomutova. Poukaz v hodnotě 4,5 tisíce korun vyhrál a Lenka Wodrážková ze Žatce a vyhlídkové lety v hodnotě tří tisíc korun si užije Jana Oulická z Dobroměřic a Luboslav Gerneš z Vroutku. Všem výhercům gratulujeme. 

„Jestli poletím já, nebo někdo z rodiny, ještě nevím. Možná poukaz daruji,“ řekla výherkyně Jana Oulická, která soutěžila s Lounským Pressem. Druhé místo v soutěži o vyhlídkové lety vyhrála Lenka Wodrážková ze Žatce, která si přišla kupón na let letadlem v hodnotě 4 500 korun vyzvednout i se svými dvěma dětmi. „Kdo z rodiny poletí ještě nevíme, musíme se domluvit,“ říká šťastná výherkyně a dodává: „Otázky mi moc těžké nepřišly. Něco jsme věděli hned a zbytek jsem dohledala na internetu.“ "Je to moje první větší výhra, moc mě těší, že právě s Regionem Podbořanska, který už léta odebírám a jsem jeho patriotem, se na mě usmálo štěstí a vyhrál jsem vyhlídkový let,“ řekl Luboslav Gerneš. 


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video