Úvod   /   Zprávy   /   Divadelní advent

Divadelní advent

2017-12-02 01:39:00

Louny (Milena Syrovátková) V neděli rozsvítíme první adventní svíčku, rozzáří se stromek na náměstí, městem zavoní svařák a skořice a začne jedno z nejkrásnějších období roku. Sami jsme si zavinili, že se z něj v posledních desetiletích stalo období vonící spíš prostředkem na čištění oken než vanilkou. Pojďme se tedy společně vyhnout těm úklidům a nákupům a po zdařilém rozsvícení lounského stromku se vydejme do divadla na akustický vánoční koncert Kamila Střihavky. V neděli 3. prosince přijede i s kapelou Leaders, tak se nechme adventně naladit. Z ladění nevyjdeme ani den poté, v pondělí 4. prosince. František Nedvěd spojil s předvánočním turné své narozeniny, takže se těšme na „velkej flám“. Zklidnění přijde v úterý 5. prosince na Návštěvách u pana Greena. Brilantní příběh dvou mužů s životními výkony Stanislava Zindulky a Daniela Tůmy je plný legrace, dojetí, lásky a odpuštění. Na hodnocení se vzácně shodli kritici s diváky - ten příběh zkrátka musíme vidět! Do divadla přijde 6. prosince i Mikuláš, ale nadílka nebude patřit jeho zaměstnancům, pro tu si přijdou účinkující děti z mateřské školy speciální.

Na Zastávce pomalu ale jistě končí tradičními „věnečky“ taneční kurzy pro mládež Martina a Kateřiny Čechových, Lounská Třináctka zahraje k tanci a poslechu svým příznivcům v neděli 3. prosince.

V Galerii města Loun vrcholí v tomto týdnu přípravy nové výstavy, prozradíme, že v neděli 10. prosince vernisáží zahájíme výstavu František Chaun Umělec / Mystik / Recesista. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video