Naplňte krabici dárky pro děti!

Alla Želinská 2017-12-06 09:07:34

Buškovice (až) Krabice od bot aneb Děti darují dětem k Vánocům 2017, to je projekt, do nějž se letos zapojil také spolek Naše Buškovice. Stále můžete přispět i vy, milí čtenáři. Naplňte s dětmi prázdnou krabici od bot dětskými dárky k Vánocům a předejte ji na sběrné místo v Buškovicích. Dárek dostane některé z dětí z chudých rodin a určitě mu udělá radost.

Jak to funguje? Prázdnou krabici od bot naplní děti dárky podle vlastního uvážení a doporučení dospělých. V úvahu vstupuje samozřejmě věk a pohlaví dítěte (pořadatelé sbírají pro děti od nejmenších do 17 let), tyto údaje je třeba vyznačit na krabici zvenku a štítek dobře připevnit. Až krabici s dětmi zabalíte, donesete ji na sběrné místo.

Sběr dárků probíhá do 8. prosince. Sběrné místo je v Buškovicích 288, po telefonické domluvě s Monikou Dvoržákovou ze spolku Naše Buškovice (tel. 724 073 727).

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video