Na náměstí mají velké tiramisu

Jan Vnouček 2011-10-31 00:00:00

Nepomyšl – Nová fasada budoucího Multifunkčního centra v Nepomyšli láká k nakousnutí. Aby ne, když je vyvedena v barvě tiramisu. Stavební společnost Druhá pražská , která plášť domu renovovala, již nedávno sundala lešení a odhalila výsledky své práce. Starosta Josef  Lněníček je s ní spokojen.

„Lidi se na to tady budou dívat padesát let, tak jsme barvu fasády vybírali důkladně a pořádně jsme z toho nespali. Je decentní, není křiklavá a myslím, že se nám nakonec povedla,“ smál se. Ještě se nepřestal z okna radnice kochat malebným zjevem bývalé školy, a už pomalu začíná připravovat zadávací dokumentaci k výběrovým řízením na přestavbu interiéru  budovy. Druhá fáze rekonstrukce zahrnuje zednické práce, elektroinstalační práce, rozvody vody, topení  a odpadů. Po předchozích špatných zkušeno pravděpodobně vyzve k cenovým nabídkám několik společností, s kterými má dobré zkušenosti.
„Ještě nejsem rozhodnutý, jak to uděláme. Nerad bych dopadl jako teď  s tím chodníkem. Na druhé staně ale chci, aby to bylo transparentní,“ zamýšlí se. O dalším postupu rozhodne zastupitelstvo městyse. Každopádně do léta by mělo být hotovo i uvnitř. Zákon o veřejných zakázkách vyžaduje výběrová řízení pouze u zakázek nad 6 milińu Kč.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video