Společné vánoční tvoření

Alla Želinská 2017-12-17 02:20:00

Minulé úterý odpoledne se ve třídách Veverek a Berušek mateřské školy U Jezu v Žatci otevřely dveře pro dospělé a třídy se proměnily v dílničky, v nichž voněly Vánoce. Děti se spolu s rodiči, prarodiči, sourozenci i učitelkami pustili do vánočního tvoření. Jehličí, cesmína, jmelí, březové jehnědy, makovičky – z toho všeho a s pomoci stužek, barviček, glitrů, tavicích pistolí, nůžek, nádobíček a vlastní fantazie vznikaly vánoční květináčky nebo papírová přáníčka či kolíčkové čertíci. „Děkujeme všem rodičům a prarodičům, že přišli mezi nás a společně s dětmi jsme proměnili úterní odpoledne v příjemnou atmosféru s nádechem Vánoc,“ děkovaly paní učitelky.

Již v pondělí 11. prosince třídu Veverek čekala vánoční besídka pro rodiče, v úterý 12. prosince pak od půl čtvrté odpoledne se na vánoční besídky mohou těšit všichni ve třídách budovy U Mašinky a také u Soviček a Berušek U Jezu. Ve čtvrtek 14. prosince na všechny dětí ve školce čeká nadílka pod stromečkem.

„Mateřská škola bude v době vánočních prázdnin uzavřená od 22. prosince a na děti se budeme opět těšit 2. ledna 2018. Přejeme všem krásné Vánoce plné pohody, spokojenosti a štěstí, do nového roku pevné zdraví,“ popřála Dana Pechová, ředitelka školky.

Fotogalerie z akce zde.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video