Turisté se sejdou na Slunci, budou hodnotit a plánovat

Alla Želinská 2018-01-19 10:58:33

Podbořany (až) Podbořanští turisté pořádají v sobotu 20. ledna výroční členskou schůzi KČT odboru Podbořany. Uskuteční se již tradičně v restauraci „Slunce“ v Podbořanech od 14.30 hodin. Na programu je po zahájení volba komisí mandátové a návrhové, zhodnocení činnosti KČT, odboru Podbořany za rok 2017, vyhodnocení turistických akcí, vyhodnocení aktivit členů turistického klubu, zpráva o hospodaření za uplynulý rok, rozpočet na rok 2018, informace o výši členských příspěvků KČT v tomto roce a naplánování turistických aktivit v roce 2018. „Probereme podrobně kalendář turistických akcí odboru, významné turistické akce, turistické informace a služby, předáme účastníkům oblastní Kalendáře turistických akcí. Dále má proběhnout volba delegátů na oblastní konferenci Klubu českých turistů a zpráva o činnosti značkařů,“ přiblížila plán výroční schůze turistů předsedkyně Jana Hoťková.

Na každé výroční členské schůzi turisté vyhodnocují nejaktivnější členy KČT. Tentokrát (tedy za rok 2017) je nejaktivnější turistkou Anna Bizoňová, ušla celkem 116 kilometrů!

Součástí sobotního setkání je samozřejmě diskuze, přijetí usnesení, výběr příspěvků, a nechybí občerstvení. „Všechny turistky a turisty jménem výboru KČT Podbořany srdečně zveme. Vlak ze Žatce jede v 13.53, z Podbořan do Žatce v 15.35 nebo v 17.35 hodin,“ přidává Jana Hoťková informaci pro ty, kdo cestují na schůzi a zpět vlakem. 

V kalendáři turistických akcí Podbořanských na tento rok kromě naplánovaných již tradičních sedmi pochodů, které ještě proběhnou, jsou v jednání i další akce. Připravují například výlety do Očihova a okolí, do Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem, za památkou UNESCO do Kutné Hory – chrám sv. Barbory, na státní hrad a zámek Bečov nad Teplou - relikviář sv. Maura. 

První letošní akcí byla Novoroční procházka, která se šla již po sedmatřicáté. Další akcí je tradiční únorový pochod Únor bílý, údy sílí, jehož 26. ročník startuje 17. února v 8.30 hodin z nádraží ČD ve Vroutku.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video