Miss chmele pro letošní rok si převzala hlavní cenu. Klíčky od auta

Redakce 2011-11-04 00:00:00

Žatec – Nová Miss chmele a piva ČR 2011 Lenka Hovorková přijela v úterý 25. října do Žatce, aby zde z rukou majitele firmy Auto Kopta pana Zdeňka Kopty převzala klíčky k nové Škodě Fabia, kterou vyhrála v soutěži k půlročnímu bezplatnému užívání. Šťastná vítězka soutěže po mnohých díky dodala, že zelená barva je její oblíbená a hlavně ji bude velmi ladit k novým šatům, které dostala za vítězství od svého přítele. Milan Hořejší z realizační agentury Majkl Production využil přítomnosti nové Miss k předání finančního daru občanskému sdružení Za záchranu kostela sv. Jíljí manželů Kantových, tvůrců vitráží na Galavečeru Miss a korunek pro vítězky soutěže. Jednalo se právě o polovinu z výtěžku dražby korunky Miss, druhá polovina bude předána Domu seniorů v Žatci.

Slavnostním okamžikům byl přítomen též režiser Galavečera a duchovní otec celého projektu Jiří Kopřiva, kterému patří velký dík za tak dlouholetou a významnou propagaci nejen chmele a piva, ale též Města Žatec a celého ústeckého kraje. Nad akcí převzala patronaci hejtmanka Ústeckého kraje paní Jana Vaňhová a starostka Města Žatec paní Zdeňka Hamousová, za což jim díky patří též.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video