Joshua Brejcha vybruslil zlato

Alla Želinská 2018-01-31 08:34:18

Kryry, Litvínov (až) V polovině ledna na Zimním stadionu Ivana Hlinky pořádal krasobruslařský oddíl HC Litvínov tradiční krasobruslařský závod pro závodníky z celé republiky, již 32. ročník Velké ceny Litvínova, který je vypsán v rámci Poháru ČKS A, B pro pokročilejší krasobruslaře. Zároveň proběhl 9. ročník Podkrušnohorské brusličky pro začínající krasobruslaře.

Ve Velké ceně Litvínova v kategorii žáci B zlatou medaili vybojoval Joshua Brejcha, reprezentant HC Litvínov a žák 9. třídy základní školy v Kryrech. A tak Joshuovi gratulovali nejen litvínovští sportovní kamarádi, ale i kryrští spolužáci a učitelé. „Dne 13. 1. 2018 žák 9. ročníku Joshua Brejcha vyhrál pohár ČKS Velkou cenu Litvínova a 1. místo v kategorii ŽÁCI B v krasobruslení. Gratulujeme!” zveřejnila blahopřání ZŠ Kryry.

Závod se velmi líbil. Na litvínovském ledě se dařilo všem, nejen domácím závodníkům, ale i ostatním, kteří předvedli velmi pěkné a kvalitní výkony, za které si všichni odnesli hezké ceny.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video