Srdíčkový den na GSOŠ Podbořany

Redakce 2018-02-13 10:51:19

Podbořany - Poslední den před jarními prázdninami si mohli žáci školy opět podle zájmu zasoutěžit. Tentokrát o nejkrásnější a nejoriginálnější valentýnské srdce.

Každá třída ve spolupráci s třídními učiteli mohla nazdobit společné srdce z připravené šablony, dále mohli vyrábět a zdobit skupinky žáků, jednotlivé obory, zamilované i nezamilované dvojice nebo jednotlivci.

Zamilovaní tvůrci mohli použít různé materiály, výtvarné techniky a velikosti podle své fantazie a kreativity. Téměř všichni ale použili krásné šablony srdcí, které nám jako sponzorský dar věnovala firma Izopol, za což jí s láskou děkujeme. 

Hotová srdce pak byla ohodnocena nezávislou porotou technicko-administrativních pracovníků školy, kteří udělovali body za originalitu, celkový dojem a použitý materiál v kategoriích srdce třídy, srdce skupiny a srdce jednotlivců. 

Pro valentýnské dopoledne bylo našimi cukráři připraveno sladké pohoštění v podobě srdíček z lineckého těsta a kuchaři navařili punč. 

A jak srdíčkové klání dopadlo? 118 bodů nasbírala se svým srdíčkem třída 2. EG (Ekonomika a podnikání a Gastronomie), 98 bodů získala 1. MP (Malířské a Prodavačské práce) a srdce třídy 1. GEM (Gastronomie, Strojírenství a Ekonomika a podnikání) bylo ohodnoceno 97 body. 

Porotě se pak nejvíce líbilo srdce skupiny, kterou zastupovala Kateřina Cáderová a stejný počet bodů od poroty získalo i srdíčko dvojice dívek Terezy Kuthanové a Kateřiny Macháčkové. 

V kategorii jednotlivců se porotě nejvíce líbilo srdíčko Elišky Dulavové. Zvláštní cenu poroty pak získala háčkovaná srdíčka všech barev a velikostí, které ve své domácí dílně vytvořila šikovná paní učitelka Miroslava Wrubelová. 

Všechna srdce i srdíčka budou až do března zdobit chodbu naší školy a vítězové budou oceněni valentýnskými dorty symbolicky 14. února. 

Jitka Štolfová

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video