Turnaji vévodí Postoloprty a Chlumčany

Lucie Steklá 2018-02-14 10:20:00

Postoloprty (lus, and) Memoriál Mariána Homoly o víkendu pokračoval čtvrtým kolem. Tabulku po více než polovině utkání vedou Postoloprty s Chlumčany. Oba týmy mají plný bodový zisk, místní celek ale o gól lepší skore.

Průběžná tabulka turnaje po čtvrtém kole.

1. FK Postoloprty      4 4 0 0 19:6 12

2. FK Chlumčany       4 4 0 0 18:9 12

3. SK Cítoliby             4 2 0 2 11:9 6

4. Sokol Bečov           4 2 0 2 12:13 6

5. FK Blažim               4 1 1 2 10:13 4

6. Sokol Lenešice      4 1 0 3 15:20 3

7. TJ Nové Sedlo        4 1 0 3 6:13 3

8. Sokol Tuchořice    4 0 1 3 13:19 1


Výsledky 4. kola

Nové Sedlo – Bečov 2:4

Duel byl dlouho vyrovnaný pro oba týmy. Nakonec se radovali hráči s okresního přeboru, kteří přehráli tým Nového Sedla. Zvítězili 4:2 po gólech Dvořáka, Jelínka, Valtra a Levojeviče. Za Nové Sedlo skoroval Jarolím a Hodas.

Chlumčany – Tuchořice 5:4

Utkání, které bylo bohaté na góly, nakonec urvaly vítězství v utkání ještě neporazené Chlumčany. Za Chlumčany se trefil Vážný a Francl 4x, za hosty Mlejnek, Barton a Holan 2x.

Postoloprty – Lenešice 7:3

Dlouho vyrovnané utkání, ve kterém první poločas skončil výhrou domácích 2:1. Na začátku druhého poločasu Lenešice vyrovnaly, po pokutovém kopu na 2:2. To bylo ze strany hostů vše, hru ovládli domácí a postupně navýšili konto utkání až na konečných 7:3. Branky za Postoloprty vstřelil Longauer 3x, Holečka 2x, Bránický a Pechát za hosty se trefil Trhlík, Kincl a Zommer.

Cítoliby – Blažim 5:1

Utkání, které jednoznačně ovládli hráči z Cítolib. Za Cítoliby se trefil Bolefo 4x a Kabele, za hosty Čábelka.


3. kolo 

Chlumčany – Bečov 4:1

Duel vyzněl jednoznačně pro tým Chlum-čan, který dominoval celý zápas a připsal jsi třetí vítězství v turnaji. Zvítězili 4:1 po gólech Homolky, Francla a Košína 2x. Za Bečov skóroval Valtr.

Postoloprty – Blažim 4:2

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V prvním poločase domácí předváděli dobrou kombinační hru, ujali se brzy vedení 2:0 a nevyužili mnoho brankových příležitosti díky nepřesné koncovce. Ve druhém polo-čase se obraz hry změnil. Domácí hráči byli nervózní a to se podepsalo na jejich hře. Ho-sté začali napadat rozehrávku domácích a brzo vyrovnali stav utkání. Nakonec vše do-padlo ve prospěch domácí, když využili po-kutového kopu a vlastního gólu hostů. Za Postoloprty se trefil Šerák Longauer a Pečner (PK), za hosty Kobylák L., Čábelka a Nájemník (vl.).

 Cítoliby – Nové Sedlo 2:3

Dlouho vyrovnané utkání, ve kterém si poprvé v turnaji připsali body hráči s Nového Sedla. Branky za Cítoliby vstřelil Müller 3x, za hosty se trefil Jarolím, Sitár a Hon.

Tuchořice – Lenešice 4:7

Utkání, které bylo bohaté na góly jednoznačně ovládli hráči z Lenešic. Za Tuchořice se trefil Richtr 3x a Malý, za hosty z Lenešic Zíbrt 2x, Kincl 2x, Zommer 2x a Ditrich.

2. kolo 

Sokol Lenešice – TJ Sokol Bečov 2:3

Duel byl vyrovnaný. O vítězi se rozhodlo až v samém závěru. Zvítězili hráči Bečova 3:2 po gólech Levojeviče, Jelínka a Dvořáka. Za Lenešice skóroval Vild a Zíbrt.

Cítoliby – Postoloprty 1:4

Utkání, které přinášelo šance na obou stranách. O výsledku utkání rozhodla větší zkušenost a přesnější kombinační hra. Branky za Postoloprty zaznamenali Longauer, Šerák a Bránický 2x. Za Cítoliby Maier.

Chlumčany – Nové Sedlo 3:1

Soubojem Chlumčan a Nového Sedla pokračovalo druhé kolo v neděli od jedné odpolední. Branky za Chlumčany vstřelil Houda, Vavrica a Košín, za hosty se trefil Hon.

Blažim – Tuchořice 4:4

Utkání bohaté na góly. Za Blažim se trefil Nájemník 2x, Kratochvíl a Kobylák, za hosty Ország 2x, Malý a Hoferich.


1. kolo

Blažim – Bečov 3:0

V sobotu 20. ledna od 13ti hodin zahájili první kolo turnaje celky FK Blažim a Sokola Bečov. V zápase dominovali hráči Blažimi, kteří jednoznačně zvítězili 3:0 po gólech Hegenbarta, Onuščáka a Čábelky.

Nové Sedlo – Postoloprty 0:4

Utkání po prvním poločase skončilo 0:0, kde si více šancí ke vstřelení gólu vytvořili domácí, avšak bez gólového efektu. Ve druhém poločase domácí hráči z Postoloprt zpřesnili kombinaci a začali hráče Nového Sedla přehrávat. Branky zaznamenali Longauer 2x, Mikeska a Bránický.

Tuchořice – Cítoliby 1:3

Od jedné odpolední v neděli 21. ledna pokračovalo první kolo turnaje zápasem Tuchořic a Cítolib. Branku za Tuchořice vstřelil Planička, za hosty se trefil Maier 3x.

Lenešice – Chlumčany 3:6

Ve tři odpoledne následovalo utkání mezi celky Lenešic a Chlumčan. Branky za Lenešice vstřelili Trhlík, Zíbrt a Vild za hosty se trefil Sekula 2x, Hadač 2x, Francl a Vážný.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video