Průmyslovou zónu ohlídají hasiči ze stanice Bitozeves

Lucie Steklá 2018-02-27 12:26:00

Její stavba již začala, dokončena má být na podzim. Sloužit v ní bude ve třech směnách 33 hasičů

Okres Louny (lus) V průmyslové zóně Triangl začala výstavba nové hasičské stanice. Jedná se o typ stanice P3, první v kraji. Profesionální hasiči na ní budou sloužit ve 24 hodinových cyklech ve třech směnách. Na každé z nich bude sloužit jedenáct hasičů.  Čtyřiatřicátým příslušníkem Hasičské stanice Bitozeves bude její velitel Petr Pospěch, který u hasičského sboru pracuje od roku 1990. Do funkce velitele stanice byl jmenován již v květnu roku 2017 a od té doby se podílí na přípravách stavby, vybavení stanice i náboru nových hasičů. Stanice Bitozeves má být hotova nejpozději v srpnu letošního roku.  

Důvodem výstavby zcela nové stanice právě v této lokalitě je vstup významného zahraničního investora, který se zabývá vývojem a výrobou pneumatik pro osobní a lehké nákladní auto-mobily, jihokorejskou společnost Nexen Tire, která patří mezi nejvýznamnější světové výrobce pneumatik. 

Více v tištěném vydání Lounského Pressu č. 8, který vychází ve středu 28. února. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video