Před radnicí se proháněli hokejisté

Iveta Drlíková 2018-03-02 14:34:00

Premiérový ročník hokejového turnaje čtyřčlenných amatérských týmů proběhl uplynulou neděli na mobilním kluzišti v centru Žatce. Za mrazivého, ale slunečného počasí, začalo dvanáct přihlášených týmů hrát ve čtyřech základní skupinách, ze kterých do další fáze postupovali vždy dva nejlepší, pak proběhlo čtvrtfinále, semifinále, finále i zápas o 3. místo.

Celodenní hokejový maraton nakonec vyhrálo přespolní mužstvo Ukuláče HT Louny, druzí byli domácí Rafani. V souboji o bronz pak porazil Kafáč Louny žatecké Helmuty. „Turnaj se obsadil bleskově. Hned po zveřejnění pozvánky na facebooku se nám začaly týmy rychle hlásit. Počet účastníků jsme omezili na dvanáct, více by se časově stihnout asi nedalo,“ popisuje Patrik Koutník, který společně s Jakubem Grežem a Jaroslavem Špičkou akci pořádal. „Hráči si turnaj chválili. Díky sponzorům jsme pro ně měli připravené občerstvení a pěkné ceny. Poděkovaní za pomoc patří i městu Žatec, technickým službám, které se po celý den staraly o ledovou plochu, Chrámu chmele a piva i starostce Zdeňce Hamousové. Nikomu se nic nestalo, dorazila i řada diváků, takže jsme spokojení a další ročník určitě bude,“ slibují pořadatelé.

Patrik Koutník a jeho přátelé v létě na žateckém koupališti také pravidelně pořádají turnaj v plážovém volejbale a na podzim připravili i první ročník halového turnaje v malé kopané. Pořádání akcí, kde se mohou potkávat amatérští sportovci, se chtějí věnovat i nadále, i proto se rozhodli založit oficiální spolek. „Plánů máme víc. Například se chceme zaměřit i na děti. Teď čekáme na zaregistrování našeho spolku,“ dodává P. Koutník.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video