Probíhá oprava mostku v Čárce, pro řidiče znamená objížďku, pro cestující výluku

Alla Želinská 2018-02-28 09:14:13

Podbořansko (až) Mezi Liběšovicemi a Siřemí v osadě Čárka se začalo s rekonstrukcí mostku přes strouhu. Silnice třetí třídy je proto od poloviny února uzavřená. Úplná uzavírka potrvá až do konce června. Objížďka vede přes Blšany a Soběchleby.

Oprava mostku uzavřela také část obvyklé cesty autobusu na trase Žatec – Libořice – Podbořany. Je tam výluka a po celou dobu až do 30. 6. bude autobusová doprava rozdělena na dva úseky. Standardní zelené autobusy jezdí v úseku Blšany - Libořice po objízdné trase a neobsluhují zastávky Stachov, Soběchleby, rozcestí, Siřem a Čárka. Na objízdné trase autobusy obsluhují za-stávku Liběšovice, rozcestí v blízkosti osady Čárka. Zastávka Blšany, náměstí je přemístěna pro autobusovou linku 743 do prostoru náměstí stejně, jako při uzavírce mostku v Blšanech koncem loňského roku. V úseku Blšany – Stachov – Soběchleby, rozc. – Siřem kraj zajistil náhradní smluvní dopravu mikrobusem Dankobus. Smluvní spoje navazují v Blšanech na standardní autobusy. V mikrobuse se neplatí jízdné, je pro cestující zdarma. 

Více informací čtěte v tištěném vydání Regionu Podbořanska ve čtvrtek 1. března

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video