Na dýňové párty číhal smrťák

Redakce 2011-11-09 00:00:00

Strojetice – V sobotu v podvečerních hodinách se ve Strojeticích děly věci! Místní osadní výbor totiž pořádal již tradiční velkou Dýňovou party pro malé i velké. Lampiónový průvod po celé vesnici doprovázely zářící dýně všech velikostí a tvarů. Děti na trase čekalo hned několik překvapení – například dva smrťáci či hrad dvou bílých paní, u kterého se soutěžilo o perníkové netopýry. Celý večer korunovalo v místní restauraci vyhlášení soutěže o nejkrásnější vyřezaný výtvor. Všech 19 exponátů bylo velmi pěkných, ale 1. místo může být jen jedno. Získala ho Sandra Hartlová.

Dýňová party se všem líbila, dětem i dospělým, kterých přišlo několik desítek a již se těší na další akce pořádané OV Strojetice. Osadní výbor kromě všem dobrovolníkům, kteří se na akci podíleli, děkuje také paní Ryšavé, panu Městeckému a panu Trinerovi za téměř stovku dýní, které zdarma poskytli.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video