Druhé utkání finále Louny nezvládly. O vítězi rozhodne nedělní zápas na ledě Mosteckých Lvů

Lucie Steklá 2018-03-08 18:00:00

 Mostečtí lvi srovnali finále krajské ligy s lounským Slovanem na 1:1 a tak je jasné, že se rozhodne v neděli v Mostě. Mostečané slavili v úterý večer na ledě Loun těsně 6:5.

Mostečtí Lvi na ledě Loun ve druhém utkání zvítězili. Po první třetině vedli už 4:0, přičemž Tomáši Přeučilovi stačilo osm minut stačilo na zkompletování hattricku. Jenže Slovanu vyšla druhá třetina, kdy během tří minut třikrát skoroval a dotahoval hosty. Do poslední třetiny se šlo za stavu 4:6 a domácí opět udeřili. Na víc jim to ale už nestačilo. Most se ale nevzdával a Lounům domácí výhru nedopřál. Sice se mostečtí začali trošku bát o výsledek, ale ubojovali výhru. Rozhodující zápas se hraje tuto neděli. Utkání startuje na mosteckém zimáku v 17.30 hodin. 


2. kolo finále play-off.

Série: 1:1 

Třetiny: 0:4, 4:2, 1:0 

Branky a nahrávky: 23. Dittrich M. (TS), 35. Veselák (Rais), 36. Šedivý (Szakál M.), 38. Szakál A., 44. Szakál A. (Dittrich M., Szakál M.) – 8. Přeučil T. (Havlůj), 9. Mical (Přeučil P.), 12. Přeučil T. (Nedrda V.), 15. Přeučil T. (Nedrda V., Kunrt), 28. Havlůj (Přeučil T., Nedrda V.), 33. Balázs (Kousek) 

HC Slovan Louny: Dorn (Charvát) – Srb, Pospíšil, Szakál M., Hloucha, Vavrica, Šedivý, Dittrich M., Červíček, Gebelt, Rais, Tomeš, Veselák, Panocha, Szakál A., Dittrich D. Trenér: Zinek. 

MOSTEČTÍ LVI: Kovařík (Uher) – Jonák, Balázs, Kunrt, Havlůj, Plichta, Sklenička, Přeučil T., Kousek, Bořík, Beneš, Přeučil P., Nedrda V., Mical, Komínek, Čmolík J., Nedrda T. Trenér: Kašťák. 

Rozhodčí: Armstark – Hrubý, Miško, Pěkný

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video