Možná přijde i kouzelník

2018-03-10 03:20:00

Louny (hrb) Středa a čtvrtek se v Městské knihovně Louny a v Klub(ovně) Luna nesly v duchu kouzel a čarování. Hostem besed z cyklu Setkání s odborníkem byl David Juřina alias kouzelník Hopsík.

Zábavná show - tak lze popsat tyto besedy - spousta humoru, vtipná kouzla a triky, smích i úžas návštěvníků. Aktivní zapojení dětí do Hopsíkova kouzlení i možnost ukázat, jaké kdo umí triky, to vše navodilo úžasnou atmosféru. Kouzelník také odpovídal na zvídavé dotazy, které mu děti mohly anonymně napsat. Nejvíce převládala otázka, co umí vykouzlit - pejska, sestru, peníze, …? Zvědavost dětem nedala, aby se nezeptaly na tajemství některých kouzel - jak je to s králíky v klobouku, jak na karetní triky a jak je to s rozříznutím lidí v truhle, … Pan Juřina jim tyto záhady neobjasnil. Vždyť pak už by to nebylo ono a moment překvapení a úžasu při představení by se neodehrál. Jeden trik si však mohly vyzkoušet - vyčarovat pomocí hůlky květinu. Setkání uteklo jako voda a dětem se nechtělo odejít. Děkujeme panu Juřinovi za příjemné odpoledne. Setkat se s ním však můžete i jinak. Třeba ho pozvat na oslavu. Na webových stránkách www.hopsik.cz se dozvíte více.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video