Memoriál Jaroslava Kleina vyhráli žáci z SK Slaný, lounští mladíci skončili pátí, dobroměřičtí šestí

Lucie Steklá 2018-03-14 14:49:00

Osm fotbalových mužstev mladšího dorostu se zúčastnilo sobotního Memoriálu J. Kleina na umělém trávníku v Lounech. V soubojích systémem každý s každým se představily týmy: Brozany, Louny, Dobroměřice, Hostouň, Klášterec, Velvary, Trnovany a Slaný.

Žáci Fotbalového klubu Louny v prvním utkání remizovali s Brozany, o prohře Loun 2:1 rozhodly penalty. Penaltový rozstřel rozhodoval také druhé utkání lounských žáků, kdy v malém derby s Dobroměřicemi byl stav po dvanáctiminutovém utkání 0:0. Na penalty lounští mladíci zvítězili 3:1. V dalším utkání Louny porazily 0:2 Velvary, s Trnovany opět remizovaly 1:2 a zvítězily až na penalty 3:2. V souboji Loun se Slaným byli úspěšnější mladíci ze Slaného a vyhráli 1:0. Penaltový rozstřel rozhodoval i utkání lounských fotbalistů proti Klášterci, které skončilo 2:2, v pokutových kopech byli opět úspěšnější domácí fotbalisté. V posledním utkání Louny podlehly Hostouni 0:1. Celkově se tak pořádající tým mladších žáků Louny umístil na pátém místě. Hned za ním skončily Dobroměřice. Ty ve svém úvodním utkání po penaltách porazily Hostouň 5:4, prohrály na penalty s Louny, prohrály s Trnovany 2:0 a s Brozany 1:0, na penalty 4:3 vyhrály utkání proti Klášterci, zvítězily proti Velvarům 2:0 a na závěr turnaje po penaltovém rozstřelu zvítězily proti Slanému. Celkovým vítězem turnaje mladších žáků se v Lounech stal tým SK Slaný, druhý se umístil Sokol Brozany, třetí Hvězda Trnovany. Čtvrtý skončil FK Klášterec, pátý FK Louny, šestý FK Dobroměřice, sedmý Sokol Hostouň a osmý Slovan Velvary. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Martin Dostalík z Hostouně, nejlepším střelcem byl hráč Slaného Jakub Kejkrt, který vstřelil sem branek.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video