Puls Camp _9.března 2018, aneb jak se zabývat našimi pulsiánky ….

2018-03-16 10:27:00

Prázdninový týden v Chomutově byl pro děti našich zaměstnanců okořeněn PULS Campem – tedy možností jít se svojí maminkou či tatínkem do práce….

A že to ty naše „pulsiánky“ hodně těšilo, bylo vidět hned po jejich příchodu – bylo jich všude plno… ptali jsme se na jejich očekávání a kdo z rodiny pracuje v Pulsu – a měli jsme zde i „rekordmany“, kdy tady pracovala maminka, táta i strejda nebo teta…. Děti byly moc natěšené, vyráběly si svoje trika, mohly koukat na pohádku, zazpívaly si za doprovodu elektronické kytary (ve které mimochodem také funguje náš výrobek), měli možnost projít si výrobu a vidět při práci své blízké. Přivítali jsme společně Picaroona se kterým si děti zatančily a zasportovaly. Měli jsme přednášky na téma přírody a krajiny kolem nás, které vedl pan Beneš a pan Vedral. Potom jsme obdivovali výcvik záchranářských psů. Dopolední program byl velmi akční a utekl hrozně rychle.

Po obědě se dětem líbila výroba robotů, při které mohly využít nevyužité díly z výroby. Ve výrobě viděly roboty hned tři, tak si chtěly vyrobit své vlastní …. Bylo zajímavé, že každý robot měl tvář a s úsměvem. Měli jsme jich tady hned několik a všechny byly krásné … … Děti vytvořily týmy a vzájemně si pomáhaly. Někteří se ještě ráno neznaly a odpoledne už si domlouvaly návštěvu i mimo prostor firmy.

Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří pomáhali zabezpečit tento den po organizační stránce – vymýšleli program a zapojovali se do akcí. Každý si odnesl něco pro sebe – třeba i kousek dobré nálady, protože připomínky a dotazy dětí byly opravdu velmi vtipné….Ostatní kolegové, kteří provázeli exkurze po výrobě museli čelit různým dotazům, které je do té doby ani nenapadly… jako například jestli se dá na chvilku si lehnout při odpolední, jestli roboti také potřebují svačinu.

Většina dětí by chtěla pracovat s robotem, ale našli se i tací, kteří by chtěli osazovat a dělat ve skladu… Napříště jsme jim slíbili, že si budou moci některé činnosti sami ozkoušet … tam máme další výzvy …

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video