Lubenecké dívky vyhrály oblastní kolo a obsadily 3. místo v okresním

2018-04-05 08:39:00

Lubenec — Přehazovaná je průpravná hra pro volejbal a z toho důvodu je tady mnoho podobností. Dalo by se říci, že se „nepinká“, ale přehazuje a pravidla jsou stejná jako u volejbalu (počítání, střídání, změny postavení, hráči přední a zadní řady atd.). Tato hra je každoročně zařazena Asociací školních sportovních klubů pro žákyně 6. a 7. tříd. I naše škola se pravidelně setkává s týmy ostatních škol, aby si děvčata mohla vyzkoušet své dovednosti a zkušenosti ze hry.

V letošním školním roce jsme zažili pro nás zatím největší úspěch – 1. místo v oblastním kole regionu Podbořanska. Tímto se nám otevřela „cesta“ do Loun, kde se konalo okresní kolo za účasti pěti sportovních týmů škol ze Žatce a Loun. Velmi oceňuji sportovní nadšení a sílu dívek celého osmičlenného týmu Masarykovy základní školy Lubenec, které neváhaly a jely zabojovat. A to se jim vyplatilo. Získaly krásné 3. místo, přivezly diplom, pohár a rozzářené oči z povedené hry.

Poděkování patří i starším žákyním z 8. a 9. třídy, které vzaly mladší spolužačky mezi sebe a pomohly natrénovat taktiku a strategii hry.

Jako učitelka k tomu mohu pouze dodat, že mám velkou radost, když vidím chuť, elán, zdravé soutěžení a hlavně prima partu.

Věra Floriánová, Masarykova ZŠ Lubenec

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video