Branný závod ve Slavětíně

Jarka Cibulková 2018-04-07 03:18:00

Slavětín (caj) U příležitosti stého výročí vzniku Československa pořádají hasiči ve Slavětíně nad Ohří branný závod. Jedná se již o sedmý ročník této oblíbené akce. Soutěže se mohou zúčastnit v sobotu 21. dubna tříčlenné hlídky mužů, žen, dětí nebo i smíšené a to i z řad „nehasičů“. Zahájení a prezentace proběhne od 9 hodin v sokolovně.

Družstvo dospělých může být doplněno dítětem, naopak to však nelze. Děti mladší 10 let musí být z bezpečnostních důvodů v doprovodu dospělého. Družstva musí postupně projít třináct úkolů. Můžeme jmenovat například hod PET lahví na cíl, optické signály, střelba ze vzduchovky, topografické značky, zdravověda, překonání lana, vázání uzlů, určování technických prostředků, jízda zručnosti, útok džberovkou, použití hořlavých látek a hadicové kuželky.

Po celý den bude vyhrávat country kapela. „Přijďte se pobavit a získat i některou ze zajímavých cen,“ vyzývají hasiči své kamarády i milovníky přírody a dobré nálady. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video