Fotbalový dorost Tatranu hraje skvěle

Alla Želinská 2018-04-11 12:50:00

Podbořany (až) Fotbalový tým dorostu U19 Podbořany i v jarní soutěži hraje podle představ a předsevzetí trenéra Marka Karase. Předminulý víkend hrál v Mšených Lázních a přesvědčivě vyhrál – 9:2. „Trénujeme intenzivně, někteří, co hrají s A týmem, i 5x týdně. Dost hráčů s dorostu se v A mužstvu uchytilo a vypomáhá trenérovi Karešovi,“ říká Karas.

Nedělní zápas s Duchcovem byl podle očekávání těžký, soupeř byl velice dobře připraven. Tým podbořanských dorostenců, podle trenéra, ještě nezvládá útočení do plné obrany. Tři velké gólové příležitosti tak nevyužili, a to je stalo bod. I přesto zatím neprohráli a na penalty pak 3:0 vyhráli. Malou záplatou za nevyužité šance bylo, že v dovednostním rozstřelu Podbořanští nezaváhali. Všichni tři hráči – Martin Krob, Pavel Zeman a Ondřej Bernard – bez problému proměnili. Navíc jeden z nejlepších fotbalistů U19 brankář Petr Fila jednu penaltu chytil.

„Nejlepší hráči v utkání byli Ondřej Bernard (obrana), Petr Fila (brankář) Pavel Zeman (obrana), Jaromír Kerda (záloha), ten odehrál ještě den předem celý zápas za A Podbořany a podílel se na výhře 5:2 nad Chomutovem. Ostatní hráči podali spíše průměrné výkony. Bohužel jsem měl i absenci některých pro nás tým důležitých hráčů, ale o tom ten fotbal je. K dnešnímu dni mám v kádru 15 hráčů, když se mi dva omluví, tak mám problém. Nicméně jedeme dál, a těším se na další zápas. Budeme bojovat a necháme se překvapit. Tým je připraven, ale i takové zápasy jsou, snad jsme si to vybrali hned na začátku soutěže. V minulé soutěži jsme nepochopitelně prohráli s Kláštercem,“ uvažuje Marek Karas. Tatran Podbořany, který odehrál o zápas méně než ostatní týmy, je nyní na 3. místě v tabulce 1. třídy st. dorostu.

13. kolo: Sokol Mšené Lázně / Budyně – Tatran Podbořany 2:9 (2:3)

14. kolo: Tatran Podbořany – Duchcov 1:0 (0:0) Pen: 3:0

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video