Bod za bojovnost. Louny v dohrávce remizovaly s Motorletem. V penaltách byli úspěšnější hosté

Lucie Steklá 2018-04-13 14:38:00

Louny (fk) K dohrávce sedmnáctého kola jarní části soutěže Fortuna divize B nastoupili ve středu hráči Fotbalového klubu Louny. Na domácím hřišti přivítali favorizované mužstvo FK Motorlet Praha.  Další utkání hrají Louny již v neděli 15. dubna, výkop je v 16 hodin, soupeřem jsou Hrobce.

Hosté od začátku utkání potvrzovali roli favorita a domácí brankář Pokorný se musel hodně činit, aby uhájil čisté konto. Nakonec kapituloval po zahrávaném pokutovém kopu, nařízeném po nedovoleném zákroku Popoviče ve 21. minutě zápasu. Domácí následně hru vyrovnali a po zahrávání několika standardních situací se dostali do slibných příležitostí, bohužel bez využití. A tak přišel trest. Ve 41. minutě se dostali hosté z rychlého protiútoku do dvoubrankového vedení.

Po přestávce se domácí hráči snažili tlačit za vyrovnáním. Jejich snažení začalo nabírat jasné obrysy, když v 59. minutě snížil z přímého kopu Černý a v 64. minutě vyrovnal Kurka. Hosté se snažili strhnout vedení na vlastní stranu, ale díky bojovnosti domácího mužstva skončilo utkání cennou remízou pro Louny.

Při penaltovém rozstřelu, byli v osmé sérii úspěšnější hosté a získali bod na víc.

  "Z kraje prvního poločasu nám chyběl pohyb a soupeř nás jasně přehrával. S přibývajícím časem jsme hru vyrovnali, ale bohužel jsme inkasovali z rychlého protiútoku na dva nula. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivněji a s trochou dávkou štěstí vyrovnali. Do konce utkání jsme bojovností cennou remízu udrželi.        

 

Louny – Motorlet Praha 2:2 (0:2) PK 6:7 

Branky: 64. Kurka Tomáš, 59. Černý Jakub – 23. (PK) Sodoma Jiří, 41. Pyšek Jan. Rozhodčí: Talpáš Petr. 188 diváků. ŽK 0:1.

Sestava: Pokorný – Fiřt, Černý, Krejčík, Hrnčíř (63. Pergl) – Popovič, Kotlan – Zicha (90. Myšák), Suchý, Kůrka (72. Vondráček) – Zeman.


 Další utkání hrají Louny již v neděli 15. dubna, výkop je v 16 hodin, soupeřem jsou Hrobce. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video