Surovce, který týral psa, vyšetřuje policie

Markéta Chalupová 2018-04-19 08:37:13

Žatec (mch) Videem, ve kterém muž kope do své fenky, se začala zabývat policie. Policisté z obvodního oddělení v Žatci vyšetřují kruté chování 58letého muže. Ten se měl podle informací a také podle videozáznamu, který obíhá na sociálních sítích, surově zachovat ke svému psovi.

„Policie se na základě zveřejněných záznamů začala jeho nevybíravým chováním zabývat. Strážci zákona prováděli k případu šetření a rozhodli se v pátek 6. dubna majiteli odebrat nejen fenu, ke které se měl chovat surovým způsobem, ale také tři štěňata, psa, a ještě další fenu. Zvířata byla převezena do bezpečí útulku na Lounsku,“ sdělila mluvčí lounské policie Irena Pilařová. Majitel psů ve výslechu uvedl, že při chvilce jeho nepozornosti si jedna fena chránila před druhou svá štěňata a on se snažil roztržku mezi nimi ukončit. Policisté v pondělí 9. dubna muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu týrání zvířat a za své chování se bude zodpovídat před soudem, který mu může uložit až dva roky odnětí svobody. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video