Sportovní den Petra Karase. Vzpomínková akce na kamaráda a velkého srdcaře

Iveta Drlíková 2018-04-29 01:52:00

Žatec (id) Na kamaráda, trenéra mládeže a sportovního nadšence Petra Karase, který vloni prohrál svůj statečný boj se zákeřnou nemocí, chce vzpomenout žatecký oddíl národní házené. Setkání proběhne na venkovním hřišti za sokolovnou ve sváteční úterý 8. května od 10 hodin. Pro děti budou připraveny různé soutěže. Kdo bude mít zájem, může si také vyzkoušet běžecký nebo cyklistický trénink, zahrát si házenou a fotbal, nebo si jen posedět, popovídat, zavzpomínat. Sportovní zázemí a možnost občerstvení jsou v házenkářském areálu samozřejmostí, chybět nebudou ani sladké odměny pro děti.

„Zveme všechny kamarády, přátele, kteří měli Petra rádi a chtějí na něho zavzpomínat. Přijďte sami nebo s partnerkou, partnerem, manželkou, manželem, s dětmi. Můžete si zasportovat, děti zasoutěžit, nebo jen tak posedět, popovídat a zavzpomínat. Petr měl rád více druhů sportů, různé lidi a hlavně děti, pro které vymýšlel různé aktivity. Jezdil na kole, běhal, hrál hokej, házenou, lyžoval, nebál se vyzkoušet i další sportovní odvětví. Vždycky nám vyprávěl o tom, co podnikl a o svých různých kamarádech - sportovcích. Někteří za ním chodili i k nám na házenou a tak nenápadně propojoval lidi z různých sportů, kteří by se jinak ani nepotkali. Napadlo nás tedy zkusit uspořádat něco jako vzpomínkový sportovní den, že bychom se mohli potkat, zavzpomínat na Petra a uctít jeho památku tím, co měl rád - sportem,“ vysvětluje Miluše Plecitá, trenérka mladších žaček a bývalá úspěšná ligová národní házenkářka.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video