Auto Velvex ve Slaném je zárukou kvality v prodeji ověřených vozů

Inzerce 2018-04-30 13:20:00

Auto Velvex ve Slaném nabízí kvalitní a hlavně ověřené vozy všech značek s prokázanou servisní historií. Na prodané automobily dává záruku 36 měsíců. Sjedná nejvýhodnější pojištění a zařídí výhodný úvěr.

Obchodem s ojetými vozy se autobazar zabývá již řadu let, tudíž veškeré jeho služby jsou na té nejvyšší úrovni. Zastoupeni jsou všichni renomovaní poskytovatelé spotřebitelského úvěru. I pojištění dostanete ušité na míru. Cena je porovnávána až u deseti pojišťoven.

U všech těchto institucí má autobazar vyjednány ty nejlepší podmínky pro své zákazníky. Jako jediný na Kladensku, Slánsku a Mělnicku nabízí záruku na ojetý vůz až na 36 měsíců. Některé vozy jsou dokonce v tovární záruce přímo od výrobce. 100 procent nabízených vozů skutečně vlastní, proto garantuje jejich legální původ.

Společnost se soustředí na vozidla zakoupená v České republice, a to z důvodu snadného získání informací o historii, jako jsou například stav ujetých kilometrů nebo rok výroby. Tyto informace se dají ověřit nejlépe u automobilů původem právě z České republiky, proto je v nabídce standardně 80 procent vozů z domova.

Na všechny je možnost sjednat spotřebitelský úvěr, který lze splácet od 12 do 84 měsíců a výše akontace je pouze na zákazníkovi. Lze zajistit i nulovou.

Další nabízenou službou je nezajištěný úvěr. To znamená, že neručíte vozem, který si zrovna kupujete. Pro zákazníky je jistě důležité i to, že autobazar vykupuje automobily všech značek a stáří, peníze jsou vyplaceny ihned a v hotovosti. Další vyřizování, jako je třeba přepis vozu, jsou plně v režii autobazaru, zákazník se nemusí o nic starat.

Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitě služeb a hlavně o kvalitě nabízených vozů. Autobazar najdete na adrese Pražská 338, Slaný. Další informace najdete také stránkách www.autovelvex.cz nebo na emailu info@autovelvex.cz. Kontakt je možný i telefonicky na čísle 777 725 881. 

Napsal(a): Inzerce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video