Prezident opět navštíví okres

Lucie Steklá 2018-06-13 10:30:00

Okres Louny (lus) Prezident Miloš Zeman navštíví předposlední týden v červnu Ústecký kraj. Cílem jeho cesty tentokrát budou místa, kde získal v letošních prezidentských volbách největší podporu. Na sever Čech se prezident vrací po osmi měsících.

Prezidentská návštěva míst Ústeckého kraje proběhne od úterý 19. do čtvrtka 21. června. Zeman by se měl zdržovat přede-vším v okresech Louny, Most a Teplice. „Pan prezident chce navštívit hlavně místa, kde ve druhém kole prezidentských voleb dostal nejvíc hlasů,“ řekl hejtman kraje Oldřich Bubeníček. Hlava státu by proto měla navštívit Lišany na Lounsku, kde mu svůj hlas ve volbách dalo téměř 94 procent obyvatel. Zamíří také do Bečova na Mostecku, kde mu dalo hlas přes 81 procent lidí. 

Do Podbořan Zeman přijede v úterý 19. června, od 15.45 hodin je v plánu setkání s občany města před kulturním domem na centrálním náměstí. Další den, ve středu 20. června, navštíví Lišany na Žatecku. Setkání s občany na tamní návsi je v plánu v 16:45 hodin.

Mimo to je v plánu také návštěva měst, a to Podbořan a Bíliny, kde je starostou O. Bubeníček. Po necelých třech letech by měl prezident navštívit i elektrárnu v Ledvicích na Teplicku. Program zahrnuje i Bílinu, kde je Bubeníček starostou. Zakončení návštěvy je plánované na zámku Jezeří.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video