Louny v sobotu hrají o záchranu divize

Lucie Steklá 2018-06-16 14:56:00

V dohrávce Velvary otočily zápas v poslední šestiminutovce, Louny musí v sobotním utkání bodovat. Na svém trávníku v posledním kole letošní sezony přivítají Motorlet Praha, který je na třetí příčce tabulky. Utkání můžete sledovat na odkazu: https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-B/Pohlavi-Muzi/Sezona-2017-2018/158552-FK-Louny-FK-Meteor-Praha-VIII.htm

Velvary, Louny (lus) Dnes od 17 hodin začíná fotbalové utkání, v němž musí Louny bodovat, aby měly jistotu záchrany divize. V předposledním kole, ve středeční dohrávce, totiž prohrály na trávníku prvních Velvar 2:1. Přitom do osmdesáté minuty Louny vedly, o tři body je připravila poslední šestiminutovka pod taktovkou domácího týmu.

Dnešní utkání můžete sledovat na odkazu https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-B/Pohlavi-Muzi/Sezona-2017-2018/158552-FK-Louny-FK-Meteor-Praha-VIII.htm .

Velvary v dohrávce sobotního zápasu, který přerušila bouřka, porazil zachraňující se Louny 2:1, když zápas strhl na svou stranu až v poslední šestiminutovce. Na začátku totiž Slovan nedal šance a naopak hosty krásně poslal do vedení šibenicí Fiřt. Po pauze Velvary postupně utahovaly šrouby, v závěru Müller po závaru levačkou srovnal a důrazný Kalaš proměnil hlavou centr Budějského. „Odčinili jsme trochu nepovedený zápas v Hostouni, i když se nám nedařilo v koncovce,“ ulevil si předseda klubu David Vedral.

Velvary – Louny 2:1 (0:1). Branky: 80. Müller Miroslav, 84. Kalaš Jan – 27. Fiřt Petr. 


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video