Chomutovští předvedli svůj talent na galavečeru v divadle

Soňa Šímová 2018-06-27 13:19:30

CHOMUTOV (soš) — Sto minutový program, každá minuta za jeden rok trvání Československa a hlavně úchvatná vystoupení. To byl závěrečný galavečer akce Žijeme tady 100 let aneb Chomutov má talent, kterou v divadle uspořádalo středisko volného času Domeček.

„Byl to první ročník, takže jsme byli trochu nervózní, jak to dopadne,” přiznal ředitel Domečku Milan Märc. Do velkého finále se dostala jen dvacítka nejlepších vybraných v předkolech v průběhu roku. K vidění tak byly tanec, zpěv, hra na hudební nástroje či sport. Soutěžící pak hodnotila šestičlenná porota, v níž nechyběli oba náměstci primátora Jan Mareš a David Dinda, pianista Jan Veselý a samozřejmě ředitel Domečku. „Výkony, které tu soutěžící předvedli, byly jedinečné, bylo těžké rozhodnout, kdo je ten nejlepší,” shrnul Milan Märc po soutěži. Vítězů bylo celkem šest: akrobati s představením acrojógy, rytmická skupina Jumbo, zpěvačka Jana Nováková a tanečnice Valerie Dvořáková, Silvie Hegrová, a duo Marie Reifová s Natálií Součkovou. Poslední jmenované předvedly moderní pole dance a získaly trofej nejcennější, tedy titul absolutního vítěze Chomutovský talent 2018. „Je to náš první titul, což je super. Velké díky určitě patří naší trenérce Petře Šafaříkové a asistentce Markétě Janouškové,” usmívala se Marie Reifová. „Příští rok do toho určitě půjdeme znovu. V soutěži nejde jen o to, že je někdo dobrý, ale že třeba překoná sám sebe a poprvé vystoupí před tolika lidmi, nebo ho třeba motivují výkony ostatních,” uzavřel Milan Märc.

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video