Napsali jste nám – Ve školce se pořád něco děje

2018-06-30 05:06:00

Rok se s rokem sešel a my vyrážíme na týdenní pobyt v přírodě. Většina dětí z naší mateřské školy se už nemůže dočkat, až vyrazíme na týden plný dobrodružství. Pro někoho je dobrodružství už jen to, že bude týden bez rodičů. V neděli dopoledne nasedáme do autobusu a vyrážíme směr Sedlčany, přesně řečeno Strnadovský mlýn. V malebném mlýně, uprostřed luk a ovcí prožijeme jeden krásný týden.

Po příjezdu a ubytování, jdeme prozkoumat nejbližší okolí. Každý den se vydáme objevovat nová místa. Dny utíkají jako voda. Chystáme se na půldenní výlet do Zeměráje, kde si vyzkoušíme chůzi naboso, seznámíme se s životem našich praprababiček, dozvíme se plno zajímavých věcí a také si zde pohrajeme v minivesničce „Hračkov“. Je čtvrtek. Chystáme se na večerní balení a těšíme se, že zítra, v pátek, uvidíme své nejbližší. Pátek ráno, snídaně. Hurá přijel autobus. Nakládáme kufry a jedeme. Těšíme se domů, ale příští rok se vydáme zase prozkoumávat nová místa naší krásné země.

Dne 13. 6. 2018 v naší MŠ proběhlo rozloučení s předškoláky. Letošní školní rok se do prvních tříd chystá 14 dětí. Celé rozloučení a hlavně šerpování jsme s dětmi pojali, jako jednu velkou šou a rozloučili jsme se ve velkém. Téma šerpování a našeho třídního tabla byl KLAUN. Děti si pro rodiče a návštěvníky zahradní slavnosti připravily krásné vystoupení v klaunovském převleku, a abychom ladili, naše děti nám přijel ošerpovat a popřát mnoho školních úspěchů sám pan KLAUN, který nás rovněž provázel celým odpoledním programem. Nezbývá, než ještě jednou popřát, naším budoucím prvňáčkům mnoho školních úspěchu a veselých školních let.

Na závěr školního roku jsme pro děti připravily spousty zajímavých akcí. Jedna z nich proběhne 26. 6. 2018, kdy se s naší celou MŠ vydáme na celodenní výlet, kdy s dětmi pojedeme vstříc dobrodružství. Tento výlet je pro děti jedno veliké překvapení, ale slibujeme, že si dovezou spousty zajímavých a úžasných zážitků a vzpomínek. Kolektiv MŠ Měcholupy

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video