Město hledá svědky požáru školy

Alla Želinská 2018-06-29 14:24:00

Podbořany (až) Deset hasičských jednotek vyjelo ve čtvrtek 28. června k požáru střechy školy v Příčné ulici v Podbořanech. Hořela jedna třetina střechy budovy školy, která je v rekonstrukci. Hasiči místo zásahu rozdělili na dva úseky. Zasahovali z výškové techniky a střechu rozebírali. Požár lokalizovali v 16:11 a zlikvidovali v 19:49. „Shořelo 20 metrů střechy. Osmdesát metrů hasiči svým zásahem uchránili. Škoda byla předběžně odhadnuta na jeden a půl miliónu korun. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje,“ sdělil Lukáš Marvan z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

 Také město Podbořany ve spoluprací s policií hledá případné svědky, zejména vzniku požárů.

„Město Podbořany ve spolupráci s Policií ČR v současné době řeší důsledky požáru na jedné z budov 1. ZŠ v Příčné ulici, ke kterému došlo ve čtvrtek 28. 6. 2018. 

Žádáme svědky, kteří se nacházeli poblíž požáru, a to především v jeho počáteční fázi, tzn. mezi 12. a 14. hodinou, aby případnou fotodokumentaci poskytli na městském úřadě. Fotodokumentaci, prosím, doneste na libovolném nosiči buď osobně do kanceláře č. 305 (Správa počítačové sítě), nebo zasílejte mailem na pozar@podborany.net. Děkujeme za pomoc,“ zní výzva na internetových stránkách města Podbořany.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video