Naše twirlerka na stupních vítězů. Anička Trnková přivezla z Holandska tři medaile

Iveta Drlíková 2018-07-02 08:54:00

Kompletní sadu medailí vybojovala žatecká twirlerka Anička Trnková na mezinárodních závodech v Holandsku, kde startovala jako jediná Češka.

Pozvání na červnový International competition Almere Holland získala, když svými výkony zaujala mezinárodní porotkyně na únorovém Mistrovství ČR. Konkurence v Holandsku byla opravdu veliká, na soutěž přijely závodnice z deseti států a dokonce až z Japonska. Trnková závodila v juniorské kategorii celkem třikrát a pokaždé z toho byla medaile. Zlatou získala ve své oblíbené disciplíně sólo se dvěma hůlkami, stříbro ve twirling sólo a bronz ve freestyle sólo (všechno to jsou disciplíny odvozené od mažoretkového sportu). Anička tak skvěle zúročila náročnou tréninkovou přípravu, které věnovala veškerý svůj volný čas. „Byla to pro mě taková generálka před evropským pohárem v Irsku, kam odlétám začátkem července. Doufala jsem, že budu tak do šestého místa. Sestavy se mi ale povedly výborně a byly z toho tři medaile,“ říká naše úspěšná reprezentantka, kterou na závody do Holandska doprovázela trenérka Tereza Vimrová a její maminka. Aničce držíme palce, ať se jí stejně daří i v Dublinu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video